Izvještajna skupština NK Bilogorca

Napisao Mjesni odbor  18, Velj, 2011   Poslano u udruge

IZVJEŠĆE O RADU ZA PROTEKLU 2010.GODINU.

Proteklu 2010.godinu rad kluba započeo je drugom redovnom izvanrednom Sjednicom Skupštine kluba početkom veljače gdje je izabrano novo Predsjedništvo kluba, a nakon toga se započelo s pripremama za proljetni dio polu-sezone 2009/2010. Natjecanje je završeno krajem petog mjeseca , te je klub zauzeo treće mjesto u 3. ŽNL regija Đurđevac sa omjerom 7 pobjeda, 4 neodlučene utakmice i 4 poraza i osvojenih 25 bodova, što je zadovoljilo upravu a nadam se i navijače.

Tokom ljetnih mjeseci održano je nekoliko većih radnih akcija na uređenju prostorija kluba i samog terena uz redovito održavanje istih. Jedanaestog srpnja održan je treći malonogometni turnir u organizaciji kluba na kojem je nastupili 16 ekipa. Krajem srpnja započelo se s pripremama za jesenski dio sezone 2010/2011.sa već provjerenim igraćim kadrom i nekoliko mladih igrača iz sela. U pripremnom razdoblju odigrali smo nekoliko pripremnih utakmica i dva predkola kupa, te prema prikazanoj igri planirali plasman u sam vrh ljestvice.

Povodom obilježavanja dana sela u rujnu smo odigrali revijalnu utakmicu protiv NK. Graničara iz Đurđevca, te organizirali već tradicionalnu utakmicu gornjani-doljnjani. U jesenskom dijelu prvenstva odigrali smo devet utakmica od kojih ostvarili 7 pobjeda, 1 neodlučan rezultat i 1 poraz, te osvojili 22 boda i naslov jesenskih prvaka.

Također smo sudjelovali na malonogometnom turniru ”Martinjski dani” Općine Virje sa dvije kombinirane ekipe. Krajem godine od strane Općine Virje osiguran nam je materijal za sanaciju dijela krovišta zgrade koji je u planu za ovu godinu.

Tokom godine održano je osam sastanaka gdje je rješavana problematika kluba.

Predsjednik:

Davor Kopas

Komentari su zatvoreni.