NK Bilogorac pripreme za novu sezonu piše Kurtić Ivan

Napisao Mjesni odbor  14, Ožu, 2011   Poslano u NK Bilogorac

Pripreme za proljetni dio sezone 2010/2011

Nakon otvaranja službenih stranica NK ˝Bilogorac˝ Šemovci odlučili smo ponovno pisati izvještaje s utakmica koji će biti vidljivi, kako na ovoj stranici tako i na ostalim stranicama mjesta Šemovci.

Pripreme su počele 20.2.2011.g. a do sada su odigrane i 3 prijateljske utakmice.

Prva prijateljska utakmica odigrana 27.02. u Šemovcima protiv Dinjevca. Nogometaši Bilogorca slavili su rezultatom 2:0, što je bilo i zasluženo, ali zbog iznimno loših vremenskih uvjeta nije se gledao lijep nogomet. Golove na toj utakmici postigli su Ivan Kolaric i Goran Sabočanec.

Već sljedeće nedjelje, 6.3.2011.g. odigrana je prijateljska utakmica u Čepelovcu protiv NK Vinogradara. Uz veći broj odrađenih trening a i puno bolje uvjete igrači Bilogorca prikazanom igrom zadovoljili su očekivanja trenera, ali i gledatelja, a zbog nadmoći na terenu koja je rezultirala trkom, ali i boljom kvalitetom rezultat utakmice bio je 4:1 za NK Nilogorac. Golove su za Bilogorac postigli Ivan Kolaric ( 2 ), Marko Horinek i Marko Botinčan, dok su igrači Vinogradara u završnici utakmice samo ublažili poraz.

13.3.2011.g. bila je zadnja domaća prijateljska utakmica, a protivnici su bili igrači NK Kladara. Opuštanje ekipe, ali i izostajanje nekih standardnih igrača odrazilo se na rezultat, te je utakmica završila 2:4. Golove za domačina postigli su Marko Kolaric i Ivan Kolaric. U izjavi trenera nakon utakmice, uz neke nedostatke u igri dalo se isčitati da je možda i dobro da se ovakva utakmica dogodila u pripremnom razdoblju, te da igrači uvide sami da opuštanje neće donijeti obranu naslova jesenskog prvaka.

Ostala je još jedna pripremna utakmica prije početka sezone, te se nadamo da nedostaci koji su se dogodili na zadnjoj utakmici će biti ispravljeni, a sama igra bolja.

Sve u svemu, ostanak svih igrača u klubu i dovođenje mladih igrača daje klubu kvalitetu, ali i širinu klupe što omogučuje treneru bolji rad, a klubu realne planove za obranu naslovu i borbu u kvalifikacijama za odlaskom u viši rang županijske lige.

Tekst napisao Kurtić Ivan

Komentari su zatvoreni.