Šemovčanka Ivana Šignjar Miss Podravine i Prigorja!

Napisao Mjesni odbor  09, Svi, 2017   Poslano u Obavjesti

Slikovni rezultat za ivana šignjar

 

U nimalo lakoj konkurenciji od jedanaest djevojaka, Ivanu je za najljepšu djevojku Podravine i Prigorja izabrao dvanaesteročlani ocjenjivački sud kojeg su činili Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, Ivan Knok, član Uprave za razvoj i marketing Radnik d.d., Branko Hrg, gradonačelnik grada, Mladen Marendić, direktor turističke agencije Le monde i organizator izbora, Iva Loparić Kontek, direktorica županijskih izbora Miss Hrvatske i predsjednica ocjenjivačkog suda, Martina Kuntić, dizajnerica, Mario Koščević, direktor Elektrocentra Koščević, Ina Prebeg, vlasnica salona vjenčanica N-ina Sposa, Igor Somek, direktor postprodaje Auto Willa, Kristina Krnjić, vlasnica butika Showroom, Izabela Hegedušić, blogerica i Jelena Bolčić, vlasnica frizerskog salona “Jelena”.

Djevojke su četiri puta izlazile pred publiku i žiri, svaki put u drugoj modnoj kreaciji, a odgovarale su i na pitanja žirija.

Nosile su odjeću butika Showroom, večernje haljine i vjenčanice salona N-ina Sposa te haljine križevačke dizajnerice Martine Kuntić, a u prvom izlasku na pozornicu predstavile su se u majicama Koprivničko-križevačke županije.

Izbor su svojim nastupima uveličali i Ženska križevačka straža, Križevačke mažoretkinje, Sportski plesni klub Ritam Koprivnica i Križevački udaraljkaši, a program je vodio poznati komičar Zlatan Zuhrić Zuhra. Na samom početku izbora mnogobrojnim gostima prikazan je promotivni film Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Ivana će predstavljati našu županiju na izboru za Miss Hrvatske koji će se održati u rujnu u Istri.

 

 

Tekst preuzet sa drava.info

 

 

 

 

 

 

 

 

Odgovori