Skupština NK Bilogorca,Ivan Kurtić novi predsjednik !

Napisao Mjesni odbor  11, Velj, 2013   Poslano u Obavjesti

PLAN RADA NOVOG UPRAVNOG ODBORA ZA RAZDOBLJE OD 4 GOD.

Primarni zadaci

- kupovine preostale opreme potrebne za natjecateljski dio

- pronalaženje adekvatnog riješenja za trenera do kraja sezone

- pronalaženje dugoročnijeg riješenja za trenera sa određenim planom razvoja igrača u klubu

- pronalaženje najboljeg načina plačanja za nagrađivanje igrača za trud

- oformljavanje org. Odbora za kvalitetno organiziranje malonogometnog turnira koji donosi određeni financijski prihod klubu radi dugoročnijih planova

- sakupljanje članarina u što večem broju radi financijskog stanja

- pronalaženje sponzora kluba

- dovođenje mladih igrača u klub radi što boljeg plasmana i rada u momčadi

- donošenje klubskog kodeksa za igrače, upravu i članove kluba

- pokretanje legalizacije objekta

Dugoročni planovi

- zdrava i prijateljska atmosfera oko i u samom klubu

- plasiranje u viši rang županijske lige

- formiranje ekipe od 18 igrača zainteresiranih i željnih nogometa u našoj sredini

- kupnja trenirki kao službena odijela kluba

- rad na igralištu s ciljem dovođenja travnjaka u što bolje stanje

- rad na zgradi, uređenje preostalih prostorija radi bolje funkcionalnosti same zgrade

- pronalaženje riješenja za sanaciju betonskog dijela kraj terena radi zaštite svih igrača

- uređenje okoliša terena i zgrade, sa ciljem rađenja sportskog parka za klub i mještane

- rad s djecom i mladima koji su željni rekreiranja, provođenja vremena u prirodi i druženju, a nisu u mogučnosti voziti dijecu u susjedna mjesta

- rad članova kluba na raznim akcijama mjesta, s ciljem što boljeg života u samom mjestu

- stalna nadogradnja ( kupovina ) opreme za što kvalitetniji rad

- organizacija putovanja na gostovanja radi što večeg broja navijača kluba

- organizacija večeri kluba sa ciljem druženja svih članova kluba

- dovođenje zanimljivih klubova u mjesto na godišnjoj razini radi veće atrakcije za mještane i članove

Predlagatelj za novi upravni odbor NK ˝Bilogorac˝ Šemovci

Ivan Kurtić

IZVJEŠTAJ PREDSJEDNIŠTVA ZA 2012.g.

Rad Nk Bilogorac Šemovci za proteklu 2012.g. kronološkim redom izgledao je ovako:

Sastankom Upravnog odbora započeo je rad Nk Bilogorac Šemovci 12.01.2012.g., gdje se krenulo s odlukama oko raspodjele planiranih prihoda tokom godine i razradom plana rada. Nakon priprema za početak proljetnog dijela sezone održana je 6. redovna sjednica Skupštine kluba, te nakon nje napravljena prozivka i dogovor oko treninga i prijateljskih utakmica.Proljetni dio priprema održan je s polovičnim uspjehom, što zbog loših vremenskih uvjeta a djelomićno i zbog neodgovornosti igrača prema obavezama u klubu.

Nk Bilogorac Šemovci je u konačnici zauzeo šesto mjesto u 3.ŽNL regija Đurđevac sa 8 pobjeda 3 neodlučena susreta i 7 poraza.

Tokom proljetnog dijela sezone Dopredsjednik kluba Vlado Kurtić je zbog osobnih razloga podnio ostavku, te je na njegovo mjesto izabran Dražen Djak-Gugić kao vršitelj dužnosti. Po završetku sezone Upravni odbor kluba zahvalio je treneru Jurici Perku na suradnji te krenuo u potragu za novim trenerom. Tokom ljetnog razdoblja i stanke u natjecateljskom dijelu napravljeno je nekoliko radnih akcija od kojih je najznačajnija ona na saniranju i poravnavanju terena igrališta gdje se odazvalo dvadesetak članova i nekoliko sponzora kluba, te je radna akcija u potpunosti uspjela. Daljnji rad kluba sastojao se od organizacije malonogometnog turnira koji zbog nedostatka ekipa nije održan i pronalaska trenera i igrača za novu sezonu. Trenersko rješenje pronađeno ju u Vladi Kurtiću bivšem Dopredsjedniku kluba, također u ljetnom razdoblju ostavku na dužnost člana Upravnog odbora podnio je Tihomir Kolarević za kojeg Upravni odbor nije uspio pronaći zamjenu do kraja godine, te je Upravni odbor nastavio rad u okrnjenom sastavu. Krajem srpnja krenulo se s pripremama za novu sezonu i finalizacijom priprema oko obilježavanja 5. obljetnice od osnutka kluba.Proslava je održana 4.5.2012.g., a započela je u 15h nogometnim turnirom u kojem su sudjelovali Nk Ferdinandovac, Nk Kladare i kao domaćin Nk Bilogorac, a nastavljena je svečanom Sjednicom svih sudionika i gostiju u društvenom domu.Završetkom proslave krenulo se u daljnje pripreme za jesenski dio sezone 2012/2013. gdje su u ljetnom prijelaznom roku klub napustili Marko Kranjčev, Igor Ban i Hrvoje Gregurić, a klubu se priključili Hrvoje Šabarić, Danijel Brezak i Matija Aušperger.Tokom jesenskih priprema Nk Bilogorac Šemovci sudjelovao je u obilježavanju dana mjesta sa revijalnom utakmicom muške i ženske ekipe mještana sela. Tokom jesenskog dijela sezone Nk Bilogorac Šemovci sudjelovao je u natjecanju Županjiskog nogometnog kupa gdje je poražen u 1. kolu, a što se tiče ligaškog dijela natjecanja završili smo na predposljenjem 8. mjestu sa 9 bodova, gdje smo od 8. utakmica ostvarili 3 pobjede i 5 poraza. Početkom studenog Nk Bilogorac sudjelovao je na turniru Martinjski dani i zauzeo 3. mjesto.

Prestankom svih aktivnosti kluba krajem studenog Upravni odbor je podnio zajedničku ostavku, djelomično zbog osobnih razloga, a djelomično zbog neaktivnosti, te imenovao vršitrelja dužnosti Predsjednika Skupštine Ivana Kurtića koji je sazivao sastanke i zajedno sa članovima kluba pripremao ovu redovnu, izvanrednu izbornu, sjednicu Skupštine.

Nk Bilogorac Šemovci u 2012.g. održao je 23 sjednice Upravnog odbora ili članstva kluba, te održao 4 radne akcije.

Za Predsjedništvo:

Davr Kopas

Uskoro  ostali izveštaji sa skupštine!!

Komentari su zatvoreni.