Trener NK Bilogorca piše za semovci.hr

Napisao Mjesni odbor  06, Ožu, 2011   Poslano u NK Bilogorac

NK “BILOGORAC”
ŠEMOVCI

U prošloj kalendarskoj godini 2010. NK “BILOGORAC” po našoj ocjeni postigao je zavidne rezultate,što u u organizaciskom smislu vođenja kluba od strane uprave,pa do natjecateljskog djela i vođenja ekipe.
Od samog početka priprema ozbiljnost u samoj momčadi došla je do visokog nivoa što se i odrazilo u toku prvenstva.
Pri samoj završnici prvenstva stisnuli smo malo gas i uvjerljivo osvojili prvo mjesto jesenjeg prvaka sa uvjerljivih 5 bodova prednosti .
Sada nam predstoji pripremiti se za proljetnu sezonu. Krenuli smo sa velikim entuzijazmom,pripreme teku dobro, očekivanja su velika,trenira se 3 puta tjedno i utakmica nedjeljom.Zaoštrili smo konkurenciju u samoj momčadi,naime pristupili su nam naši mladi i nadareni nogometaši koji su prošli škole nogometa u “Podravcu” iz Virja i ” Graničaru ” iz Đurđevca.

POSTAVLJA SE PITANJE !
I ŠTO SAD, KAKO DALJE !

Napravili smo sve osvojili smo prvo mjesto sa dobrim izgledima da to i zadržimo.
Usmjerili smo mlade ljude da se bave sportom, takoreči maknuli smo ih sa ulice.
Mladi sportaši večinom su nezaposleni ili se školuju i nemaju nikakve mogučnosti da si kupuju sportsku opremu koja je rekativno skupa,a klub im ne može izaći u susret niti u jednom segmntu.Što više igrači i ljudi oko kluba sami se novčaju da bi mogli otputovati na neko gostovanje.

ZAKLJUČAK :

Sportaši Šemovaca naprotiv velikom zalaganju neće moći ostvariti niti polovicu svojih želja,a upitan je i plasman u viši rang natjecanja, ako se pruži prilika.
Razlog zasigurno je što nam je drastično smanjen proračun od strane opčine.Ako je svim sportskim društvima u opčini Virje smanjen proračun u postocima kao NK”Bilogorcu ” iz Šemovaca , bojim se da će se naša djeca početi nalaziti za nas na neprihvatljivim mjestima.
Za bavljenje nogometom u našoj sredini nije dovoljno da se pokriva samo takmičarska sezona: razne takse,suci,registracije,održavanja igrališta,kosilice itd. itd.
Za normalno funkcioniranje kluba potrebno je ulagati i u samu infrakstrukturu , u postoječe objekte kluba već 35 godina nije uložena niti jedna kuna.
Prioritet je mjenjanje krovišta sa sjeverne strane objekta i izrada devastirane ograde oko samog terena.Klub je izdvojio vlastita sredstva iz svog proračuna kako bi sanirao ove hitne nedostatke.Radove će izvesti sami nogometaši i simpatizeri kluba.

Nadamo se da smo našim komentarom potaknuli ljude koji odlučuju !

KOMENTAR:
VODITELJ EKIPE
IVAN SOČEC

Komentari su zatvoreni.